Notice: session_start(): A session had already been started - ignoring in /www/basiscursus.php on line 2 Telefoon reparatie cursus - NTRK
Page Loader

Telefoon reparatie cursus basis

Registreer je vandaag nog & investeer in de toekomst van jouw telefoon reparatie business!

Resultaat van de cursus

  • Je kunt op een efficiënte manier defecten herkennen
  • Je leert hoe je een reparatie moet voorbereiden (ESD veilig werken)
  • Je leert om te gaan met de juiste tools
  • Je leert schermen vervangen
  • Je leert accu’s en oplaadconnectors vervangen
  • Je leert backcovers vervangen
  • En nog meer…

  • Je ontvangt het NTRK-certificaat - Beginner
Wil jij de basis van het telefoon en tablet repareren onder de knie krijgen? Ben je benieuwd hoe je een toestel volledig kunt demonteren en monteren?

Geef je de voorkeur aan een praktijkgerichte cursus in plaats van het volgen van tutorials op het internet?

Tijdens de telefoon reparatie cursus (basis) bij NTRK leer je na één dag al diverse reparaties zelfstandig uit te voeren. De beste reparateurs leren je tips en trucs die je veel kosten besparen.

Na het volgen van de cursus kun je bovendien gebruik blijven maken van onze deskundige support, mocht je in de toekomst nog vragen hebben.

Voor wie

De telefoon reparatie cursus (basis) is bedoeld voor iedereen die zelf telefoon – en/of tablet reparaties wil kunnen uitvoeren. Ervaring is geen vereiste.

De cursusduur

Je tijdsinvestering voor de telefoon reparatie cursus (basis) bedraagt 8 uur (1 dag). Om je kennis nog meer te verdiepen, is er de mogelijkheid om een vervolgcursus te volgen.

Docenten

De cursus wordt gegeven door de beste reparateurs en zij delen hun tips en trucs om te voorkomen dat je veel geld gaat verspillen aan bijkomende schade bij het uitvoeren van reparaties. Zo leer je uiteindelijk vol zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag te gaan.

Gratis starterskit t.w.v. 199 euro

Goed gereedschap is het halve werk. Je ontvangt bij aanvang van de smartphone reparatie cursus een handige starterskit met belangrijke tools ter waarde van 199 euro. Natuurlijk leer je de tools op de juiste manier te gebruiken.

Certificaat

Bij deelname ontvang je bij deze vervolgcursus een NTRK certificaat. Heb je nog verdere informatie nodig over ons leeraanbod? Of, twijfel je nog om je in te schrijven?

Weet je dat 90% van de twijfelaars zich alsnog hebben ingeschreven voor de cursus, nadat ze contact hebben gehad met één van onze medewerkers?!

 


 

Aanmelden Stap 1/3

Wilt u zich direct aanmelden als bedrijf? Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.Maak hiernaast een uw keuze.