Page Loader

Telefoon reparatie keurmerk

About Us

NTRK lidmaatschap

Als telefoon reparateur wil je huidige en toekomstige klanten laten zien dat je goede service biedt, betrouwbaar bent en professioneel reparaties uitvoert. Door de snelle ontwikkelingen in de smartphone branche is het noodzakelijk dat je mee blijft groeien met nieuwe reparatie technieken door het volgen van telefoon reparatie cursussen.

Het Telefoon Reparatie Keurmerk is daarvoor in het leven geroepen. Met het NTRK Keurmerk verzeker je tevens jouw klanten dat er wordt gehouden aan de gedragsregels zoals opgesteld door NTRK. Nadat je het certificeringsprocedure succesvol hebt afgerond ontvang je hiervoor een certificaat dat geldig is voor de periode van een jaar.

Wat zijn de voordelen?

1. Speciale ledenacties bij het volgen van NTRK telefoon reparatie cursussen
2. Reparaties uitbesteden tegen aantrekkelijke tarieven, minder nee-verkoop en meer omzet
3. Het keurmerk zorgt voor structureel meer omzet
4. Het NTRK keurmerk wekt vertrouwen bij huidige en toekomstige klanten.
5. Je ontvangt algemene voorwaarden die opgesteld zijn door juridische specialisten voor de telefoonreparatie branche t.w.v. 395 euro.
6. Samenwerking met partners

Speciale ledenacties voor de NTRK telefoonreparatie cursussen

Deze cursussen worden georganiseerd door NTRK. Deze cursussen zorgen voor een verhoogd kennisniveau bij jou of je personeel. Daarbij verzorgt het NTRK cursussen die inspelen op de veranderende markt van de telefoon reparatie branche. Hiermee kunnen leden altijd hun specialisaties bijwerken en up-to-date houden en gebruik maken van exclusieve acties.

Meer omzet door het uitbesteden van reparaties

Dit zijn reparaties waar je zelf niet uitkomt en die met enige regelmaat terugkeren. Of het kan draaien om reparaties die zeer tijdrovend zijn en je er gewoonweg niet aan toekomt.

Biedt je bijvoorbeeld nog geen moederbord reparaties aan voor je klanten? Als NTRK lid kan je deze dienst aanbieden waarmee je aanzienlijk meer omzet mee zal maken.

Structureel meer omzet

Dit klinkt als een lastige belofte om te maken. Dit voordeel wordt echter verwezenlijkt door de opties die wij jou aanbieden. Zo kan je (moederbord) reparaties uitbesteden. Dit betekent dat een NTRK lid een klant niet hoeft verder te verwijzen naar een ander bedrijf, maar alles binnenshuis kan blijven houden.

- Middels het volgen van telefoon reparatie cursussen van NTRK kan je bovendien zelf (moederbord) reparaties leren uitvoeren wat leidt tot nog meer omzet.

- De eerste indruk is voor de klant erg belangrijk. Door het NTRK keurmerk laat je zien dat je bereid bent om te investeren in het bieden van een goede service aan je klanten en om te tonen dat je daarnaast je werk goed verstaat.

Algemene voorwaarden t.w.v. 395 euro

NTRK biedt aan al haar leden gespecialiseerde algemene voorwaarden. Deze dienen goed (online) toegankelijk te zijn voor eventuele klanten en bezoekers. De algemene voorwaarden dienen er niet alleen toe om de klant te beschermen, maar ook om jouw bedrijf te beschermen.

Door gebruikmaking van deze algemene voorwaarden heb je een sterke juridische basis om op terug te vallen tijdens eventuele geschillen die met een klant kunnen ontstaan. Bij het aangaan van een overeenkomst garandeert de klant immers ook dat zij de algemene voorwaarden zullen volgen.

De samenwerkingen met de partnerbedrijven van NTRK

NTRK gaat met meerdere partners banden aan. Dit zijn bijvoorbeeld leveranciers die een belangrijke rol spelen binnen de markt van de telefoon reparaties. Deze bedrijven zijn het neusje van de zalm binnen de markt en bieden een groot arsenaal aan zowel producten als diensten aan. Wij promoten deze partners ook bij onze deelnemers en zorgen er daarmee voor dat je beter op de hoogte bent van de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden.