Notice: session_start(): A session had already been started - ignoring in /www/cursusuitgebreid.php on line 2 Telefoon reparatie cursus uitgebreid - Telefoon Reparatie Keurmerk
Page Loader

Telefoon reparatie cursus uitgebreid

Registreer je vandaag nog & investeer in de toekomst van jouw telefoon reparatie business!
Resultaat van de cursus

 • Je kunt op een efficiënte manier defecten herkennen
 • Je leert hoe je een reparatie moet voorbereiden (ESD veilig werken)
 • Je leert om te gaan met de juiste tools
 • Je leert schermen vervangen
 • Je leert accu’s en oplaadconnectors vervangen
 • Je leert backcovers vervangen
 • Je leert vochtschade professioneel te verwijderen
 • Je leert werken met professionele apparatuur
 • Je leert kennismaken met solderen
 • En nog meer…

 • Je ontvangt het NTRK-certificaat

Wil jij een serieuze inkomstenbron maken van het repareren van telefoons?


Wil je een expert worden in het repareren van telefoons en tablets? Hoe behandel je vochtschade op de juiste wijze? Hoe herken je een defect op het moederbord?

Geef je de voorkeur aan een praktijkgerichte cursus in plaats van het volgen van tutorials op het internet, zodat je precies wordt uitgelegd wat je goed en fout doet?

Tijdens de telefoon reparatie cursus (uitgebreid) bij NTRK leer je de echte kneepjes van het vak.

De beste docenten leren je tips en trucs die je veel kosten besparen. Na het volgen van de cursus kun je bovendien hulp vragen aan onze helpdesk voor toekomstige problemen bij reparaties.

Voor wie

De telefoon reparatie cursus (uitgebreid) is bedoeld voor iedereen die zelf op professionele wijze telefoon – en tablet reparaties wil kunnen uitvoeren. Ervaring is geen vereiste.

De cursusduur

Je tijdsinvestering voor de telefoon reparatie cursus (basis) bedraagt 16 - 18 uur (2 dagen).

Wil je vervolgens specialiseren in moederbord reparaties, is er de mogelijkheid om een moederbord reparatie cursus te volgen.

Docenten

De cursus wordt gegeven door de beste deskundigen en zij delen speciale technieken die hun veel geld hebben gekost tijdens hun leerjaren. Zo leer je uiteindelijk vol zelfvertrouwen zelfstandig reparaties uitvoeren.

Gratis starterskit t.w.v. 199 euro

Goed gereedschap is het halve werk. Je ontvangt bij aanvang van de smartphone reparatie cursus een handige starterskit met belangrijke tools ter waarde van 199 euro. Natuurlijk leer je de tools op de juiste manier te gebruiken.

Certificaat

Bij deelname ontvang je bij deze vervolgcursus een NTRK certificaat. Heb je nog verdere informatie nodig over ons leeraanbod? Of, twijfel je nog om je in te schrijven?

Weet je dat 90% van de twijfelaars zich alsnog hebben ingeschreven voor de cursus, nadat ze contact hebben gehad met één van onze medewerkers?!

 


Stap 1

Dit is wat je moet doen

Vul onderstaand formulier zo nauwkeurig mogelijk in.Stap 2

Voortgang

Binnen 48 uur neemt één van onze medewerkers contact met je op om alles door te nemen en de inschrijving te bevestigen.

 

Aanmelden Stap 1/3

Wilt u zich direct aanmelden als bedrijf? Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.Maak hiernaast een uw keuze.