19 Opleidingsinstituut - Telefoon Reparatie Keurmerk
Page Loader

Opleidingsinstituut

CURSUS VOLGEN? I.V.M. CORONA GRAAG PER E-MAIL INFORMEREN VOOR BESCHIKBARE DATUMS

COVID -19

1. Het aantal cursisten per training is maximaal 3 personen. Het voordeel hiervan is dat je meer persoonlijke aandacht krijgt tijdens de training.

2. Een ander punt dat gewijzigd is los van Covid-19 is dat het starterskit van 199 euro is vervangen door een tegoed van twee gratis moederbord reparaties uitgevoerd door onze docenten.

3. Wij zijn per e-mail bereikbaar.

Registreer je vandaag nog & investeer in de toekomst van jouw telefoon reparatie business!

Inhoud cursus

 • ESD Veilig werken
 • Probleemdetectie
 • Het demonteren en monteren van verschillende toestellen (Apple, Samsung, Huawei)
 • Schermreparaties van Huawei, Apple en Samsung
 • Moederbordreparaties
 • Oplossen van foutcodes in iTunes
 • Softwareherstel van diverse merken
 • Backcover vervangen van diverse merken
 • Professioneel waterschadeherstel


Gratis cursus volgen?

Controleer via de onderstaande link of je een gratis telefoon reparatiecursus kunt volgen met subsidies van de overheid.

>> Naar de website

Telefoon / tablet reparatiecursus

Een storing aan een tablet of telefoon is voor de één een nachtmerrie, voor de ander een interessante ontdekkingstocht naar het vinden van de juiste oplossing. Soms is dat zo verholpen door het scherm te vervangen of wat stof te verwijderen. Iets wat elke telefoon reparateur kan, maar hoe leer je de fijne kneepjes van het vak?

NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk laat je met haar training nog dieper in de telefoon of tablet duiken om zo onder andere lastige soldeer problemen met professionele technologieën op te kunnen lossen.

Ben je de online tutorials beu en wil je de fijne kneepjes van het vak leren van echte specialisten? Dankzij de NTRK-cursus wordt je een echte professional!

De NTRK telefoon reparatie cursus is voor iedereen

Of je nu deel uitmaakt van een telecombedrijf of gewoon thuis het liefst met telefoons bezig bent. De training is voor een ieder toegankelijk die zich graag wil specialiseren in telefoon en/of tablet reparaties. Zo kun je snel tot een effectieve oplossing komen.

Heb je een eigen bedrijf of werk je voor een telefoon reparatie bedrijf? Dan is dit je kans om uniek en gespecialiseerd te zijn, waardoor je jezelf kan onderscheiden van anderen.

Volg nu de NTRK Telefoon Reparatie cursus en start je eigen reparatiewinkel

Nog geen bedrijf? Dan is deze training de opstap om een eigen winkel te beginnen. Na de cursus volgt een examen, waarna je een NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk certificaat ontvangt. Met al die unieke en professionele reparatiekennis die je in de cursus op doet heb je alles in huis om een eigen reparatiewinkel te starten.

Zo kun je zelfs mensen met de allernieuwste toestellen vakkundig van dienst zijn en heb je bovendien de cursus er zo weer uit. Bovendien staat het NTRK klaar om je te helpen wanneer je niet uit een reparatie komt. Je kan namelijk te ingewikkelde reparaties uitbesteden aan NTRK tegen aantrekkelijke prijzen.

Waarom zou ik voor NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk kiezen?

Wanneer je lid wordt van NTRK krijg je de mogelijkheid om direct je lidmaatschapskosten terug te verdienen.

Bovendien zijn er cursussen gericht op het verkrijgen van vakkundige kennis met de meest actuele technieken. Zo zullen ook de meest gangbare telefoons en tablets tijdens de training behandeld worden, opdat je volop kennis verkrijgt van de hedendaagse telefoon- en tablet cultuur, haar problemen en de oplossingen.

Wat kan je van de telefoon reparatie training verwachten?

De training van NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk is een 1 - 3 daagse cursus waar zowel aan de theorie als de praktijk van het repareren van telefoons en tablets wordt gewerkt. Kennis en vaardigheden worden je door onze betrouwbare specialisten bijgebracht. Zo zul je problemen met smartphones en tablets leren herkennen om ze vervolgens doeltreffend te kunnen oplossen.

Daarbij leer je soldeertechnieken om bijvoorbeeld de oplaadconnector of Audio IC te herstellen. Ook zullen softwareproblemen voor jou een eitje worden en word je door middel van exclusieve tips en trucs een pro in het oplossen van deze technische puzzels.

Uitbesteden van (moederbord) reparaties

Met NTRK leer je dus niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar heb je ook nog eens een veilig buffer wanneer er een te lastig uit te voeren reparatie voorbij komt. Het is erg handig om een storing meteen kwijt te kunnen bij NTRK en dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

Bij een toestel met een moederbord probleem ben je op deze manier binnen no time verzekerd van een oplossing. 

Is een reparatie te ingewikkeld of heb je geen tijd om een reparatie uit te voeren? Dankzij NTRK hoef je nooit meer nee te verkopen aan je klanten. Wij helpen jou namelijk graag verder bij ieder denkbaar probleem. Hierbij valt te denken aan:

 • 1) Solderen / vervangen van IC op het moederbord
 • 2) Vervangen van schermen, accu's, et cetera
 • 3) Behuizing vervangen
 • 4) Complexe softwareproblemen

 

Stap 1

Dit is wat je moet doen:

Vul het formulier hieronder zo nauwkeurig mogelijk in.

Wil je de cursus volgen op een andere datum dan er wordt aangeboden? Geef dit dan aan in het veld opmerkingen.

------------------------

Stap 2

Dit is wat wij gaan doen:

Iemand van ons team neemt binnen 48 uur contact met je op. Hierbij worden alle belangrijke punten besproken en kunnen wij jouw inschrijving afronden.

MEDEDELING IVM CORONA

MAIL ONS VOOR BESCHIKBARE DATUMS

INFO@NTRK.NL

 


 

Aanmelden Stap 1/3

Wilt u zich direct aanmelden als bedrijf? Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.


Geef hieronder aan als je de cursus op een andere datum wil volgen.
Geen data beschikbaar voor de gekozen cursus.

Maak hiernaast uw keuze.