Page Loader

Opleidingsinstituut

Registreer je vandaag nog & investeer in de toekomst van jouw telefoon reparatie business!

Inhoud cursus

 • ESD Veilig werken
 • Probleemdetectie
 • Het demonteren en monteren van verschillende toestellen (Apple, Samsung, Huawei)
 • Schermreparaties van Huawei, Apple en Samsung
 • Moederbordreparaties
 • Oplossen van foutcodes in iTunes
 • Softwareherstel van diverse merken
 • Backcover vervangen van diverse merken
 • Professioneel waterschadeherstel

Smartphone / tablet reparatiecursus

Een storing aan een tablet of telefoon is voor de één een nachtmerrie, voor de ander een interessante ontdekkingstocht naar het vinden van de juiste oplossing. Soms is dat zo verholpen door het scherm te vervangen of wat stof te verwijderen. Iets wat elke telefoon reparateur met twee vingers in de neus kan, maar hoe leer je de fijne kneepjes van het vak?

NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk laat u met haar training nog dieper in die telefoon of tablet duiken om zo onder andere lastige soldeer problemen met professionele technologieën op te kunnen lossen.

Bent u de online tutorials bue en wilt u de fijne kneepjes van het vak leren van echte specialisten? Dankzij de NTRK-cursus wordt u een echte professional!

De NTRK cursus is voor iedereen

Of u nu deel uitmaakt van een telecombedrijf of gewoon thuis het liefst met telefoons bezig bent. De training is voor een ieder toegankelijk die zich graag wil specialiseren in telefoon en/of tablet reparaties. Zo kunt u snel tot een effectieve oplossing komen.

Heeft u een eigen bedrijf of werkt u voor een telefoon reparatie bedrijf dan is dit uw kans om uniek en gespecialiseerd te zijn, waardoor u zich kunt onderscheiden van andere soortgelijke bedrijven.

Volg nu de NTRK Telefoon Reparatie cursus en start straks je eigen reparatiewinkel

Nog geen bedrijf? Dan is deze training de opstap om een eigen winkel te beginnen. Na de cursus volgt een examen, waarna u een NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk certificaat ontvangt. Met al die unieke en professionele reparatiekennis die u in de cursus op doet heeft u alles in huis om een eigen reparatiewinkel te openen.

Zo kunt u zelfs mensen met de allernieuwste toestellen vakkundig van dienst zijn en heeft u bovendien de cursus er zo weer uit. Bovendien staat het NTRK klaar om u te helpen wanneer u er niet uitkomt. U kunt namelijk te ingewikkelde reparaties uitbesteden aan NTRK tegen aantrekkelijke prijzen.

Waarom zou ik voor NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk kiezen?

Wanneer u lid wordt van NTRK krijgt u een fikse korting op de training.

Bovendien is de cursus gericht op het verkrijgen van vakkundige kennis met de meest actuele technieken. Zo zullen ook de allernieuwste telefoons en tablets tijdens de training behandeld worden, opdat u volop kennis verkrijgt van de hedendaagse telefoon- en tablet cultuur, haar problemen en de oplossingen.

Wat kunt u van de training verwachten?

De training van NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk is een 3-daagse cursus waar zowel aan de theorie als de praktijk van het repareren van telefoons en tablets wordt gewerkt. Kennis en vaardigheden worden u door onze betrouwbare specialisten bijgebracht. Zo zult u problemen met smartphones en tablets leren herkennen om ze vervolgens doeltreffend te kunnen oplossen.

Daarbij leert u soldeertechnieken om bijvoorbeeld de oplaadconnector of printplaatjes te herstellen. Ook zullen softwareproblemen voor u een eitje worden en wordt u door middel van exclusieve tips en trucs een pro in het oplossen van deze technische puzzels.

Uitbesteden van reparaties

Met NTRK leert u dus niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar heeft u ook nog eens een veilig buffer wanneer er een te lastig uit te voeren reparatie voorbij komt. Of het nu voor u als bedrijf, het is erg handig om een storing meteen kwijt te kunnen bij NTRK en dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

Bij een software- of smartphone probleem bent u op deze manier binnen no time verzekerd van een oplossing. Wie weet heeft u deze na het volgen van de training zelf bij de hand. 

Is een reparatie te ingewikkeld of heeft u geen tijd om een reparatie uit te voeren? Dankzij NTRK hoeft u nooit meer nee te verkopen aan uw klanten. Wij helpen u namelijk graag verder bij ieder denkbaar probleem. Hierbij valt te denken aan:

 • 1) Solderen / vervangen van chips op het moederbord
 • 2) Vervangen van schermen, accu's, et cetera
 • 3) Behuizing vervangen
 • 4) Complexe softwareproblemen

 

 


 

Aanmelden Stap 1/3

Wilt u zich direct aanmelden als bedrijf? Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.


Geen data beschikbaar voor de gekozen cursus.

Maak hiernaast uw keuze.